Udvikling i din by Kongerslev – status

Langs stien er det nye græs begyndt at spire, beplantningen er ved at være tæt bag bænkene og det fine grus er efterhånden sunket ned imellem fliserne, alt sammen små tegn på at Udvikling i din by, Kongerslev- projektet omkring Kongerslev Idrætscenter samt Lykkesminde er ved at være i mål.Stien er blevet en ivrigt brugt og naturlig del af bylivet, ligesom området med støvlevask og cykelpumpe dagligt benyttes. Terrassen bag Cafeteriet er færdig og man håber og venter på muligheden for at kunne få sat hegn op, for at markere at hér er et område, som hører KIF og festlokalerne til.

Den nye indgang til Cafeteriet har nu fået flisegulv på og man skal igang med de sidste detaljer, som at hænge billeder og knager op, så er også det færdigt. Indvendigt mangler den nye bordplade på baren/buffet’en. Så man er snart klar til fester, foredrag, møder og masser af go’e stunder i de lyse og lækre lokaler.

Hjemmesiden kongerslev9293.dk, er opdateret og der er professionel hånd ind over med de sidste ting, bl.a. Nyhedsblog, samt den længe ønskede  fælles kalender, efter en ivrig og flot indsats fra et par frivillige borgere. Det bliver godt med et fælles samlings- & informationscenter for hele 9293. Der vil blive indkaldt til et informations møde, for repræsentanter/administratorer for områdets mange foreninger, så de kan opdatere den fælles kalender og man kan undgå at arrangementer overlapper hinanden.

Hundeskoven er også et af de sidste punkter på byens dagsorden,…
Projekt “Udvikling i din by, Kongerslev” er et projekt søsat af Aalborg Kommunes Land distriktsudvalg,hvor man bl.a. har fået økonomiske støtte og vejledning af Pia J. Eriksen og Peter Pindstrup. Projektet lukker IKKE ned når ovenstående punkter er færdige, tværtimod håber man at nye idéer og nye borgere med mod på at give en hånd med, melder sig til projektet, så Kongerslev fortsat kan udvikle sig og blive/være netop dén by VI ønsker at bo i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *