Kongerslev Fonden

Kongerslev Fonden hvis formål er at støtte byen, både med aktiviteter, udvikling og forskønnelse m.m. har siden 2019 hvor den blev etableret, støtte mange gode formål lige fra Hjerteløberne til Spinningcykler. 
Et par af de nyeste projekter fonden har støttet er bl.a. penge til et hegn omkring byens kommende Hundeskov. Hundeskovs projektet er startet under Udvikling i din by, Kongerslev gruppen med Jan Nymark Thaysen “bag roret”. Hundeskoven skal være i udkanten af byen, i nærheden af DCH hundetræning’s faciliteter. Der er lavet kontrakt om området og nu hvor pengene til hegn er på vej, så er der ikke langt til at man snart kan benyttet området. Der er desuden ansøgt om penge til pavilion, samt borde & bænke sæt.

Fonden har bl.a. også lige givet penge til AV udstyr til Kongerslev Idrætscenter, hvis nyistandsættelse af cafeteria og udendørs arealer incl. sti til byen, også er igangsat under Udvikling i din by, Kongerslev projektet med bl.a. Rene Christensen. Den økonomiske støtte er givet til indkøb af højtalere og anlæg til både cafeteria og mellem-cafeteria, samt mikrofon og projektor samt motoriseret lærred. Alt sammen for at foreninger og erhverv med fordel kan afholde møder/foredrag/kurser m.m. i lokalerne, ligesom det kan benyttes til fx banko og private fester. Derudover er der blevet givet penge til 6 trådløse mikrofoner til brug ved revy, skoleforestillinger og øvrige aktiviteter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *