Kongerslev Hills

Kongerslev Hills er et motionsløb i og omkring Kongerslev. Alle kan deltage da man kan deltage både med 5, 10 og 21,1 km. Distancer. Løbet er med succes afholdt tre gange og dette med 25 til 80 deltagere hver gang.

Ruten er fast: rundstrækning om byen via Seefeltslund, samt en smut igennem Præstegårdsheden. Hér kan det tilføjes at ruten har næste samme antal udfordrende højdemeter som Aalborg Brutal 1/2 Marathon, så deltager får ekstra oplevelse dagen efter med lidt ømme lårbasser. Turen igennem heden byder både på udsigt til Muldbjergene og kig til Kattegat i godt vejr, blandt køer og får som tilskuere. Desuden passeres nogle af de mange gravhøje på heden.

Ruten får hver gang stor ros af deltagerne for den smukke udsigt, de varierende omgivelser og ikke mindst de sunde højdemeter.

Depot til de stærkt prøvede løbere, varetages af familie/hjælpere i smittende humør – noget tidligere deltager også har rost løbet for. Løbet forsøges planlagt med Kongerslev Byfest og samarbejder med Ladywalk arrangørerne – men med Corona aflysning blev løbet sommeren 2020 altså afviklet i mini—version.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *