Nye projekter i Kongerslev

Der arbejdes fortsat ivrigt på byforskønnelse og nye tiltag i Kongerslev. Udvikling i din by- projektet som i sin tid blev søsat af Aalborg Kommune, med opbakning fra en gruppe frivillige borgere og div repræsentanter fra byens foreninger er stadig i fuld gang.

Lige nu sidder en flok borgere og ansøger fonde, indhenter tilbud og byggetilladelser til projekter rundt omkring i byen, stadig under temaet og den røde tråd, som blev aftalt på et af de mange borgermøder, nemlig at vi er byen på kanten af mosen og vi ønsker at få mosen ind i byen, og dén vej vise sammenhæng.

Mellem de nye idéer er der, bl.a. et kort (både et stort stationært og små foldere man fysisk kan få på udvalgte steder) over byens og områdets mange smukke og go’e vandre-/løberuter. Desuden en 30 meter hæk af sommerfugleblomster, elge og mosens dyr i cortenstål på udvalgte steder i byen, samt tipvogn med beplantning i samarbejde med bl.a. remisen.

Udviklingen og forskønnelsen af vore byer er ikke til at stoppe, og heldigvis for det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *