Elg & Bison set midt i Kongerslev.

“Det er ikke hver dag at man får lov til at køre rundt med både en bison og en elg på traileren..” udtalte Caspar Lund, som er en af de mange frivillige i projekt “Udvikling i din by, Kongerslev”. Han havde traileren tungt læsset med flere af mosens fantastiske dyr (i naturlig størrelse), disse var dog uden puls og i cortens stål.

Dyrene skal opsættes i Kongerslev Natur- & aktivitetspark, lige bag skolen og børnehaven, til både udsmykning, men også for at lære børn og unge om den fantastiske natur der omgiver os.

Gruppen arbejder med mange spændende projekter, med temaet at få naturen/mosen ind i byen. Dette har igennem det flerårige projekt været den røde tråd, for byforskønnelse/-udvikling. Der bliver i skrivende stund holdt øje med div. svar på ansøgninger, på konto balancer og tidsfrister, arbejdsgruppen har nemlig mange spændende projekter og ansøgninger igang.

Så glæd jer, Kongerslev!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *