Foreningslivet i 9293 Kongerslev har brug for nye og flere kræfter!

Et område som 9293Kongerslev har et rigt foreningsliv, for unge, som for ældre.

Hér kan man blandt mange andre aktiviteter træne sin hund, gå til kor, spille billard, gå til skydning eller tennis, der er også “Kvindecafeen”, Kongerslev fonden, intet mindre end 3 borgerforeninger, samt kommunens forlængede arm/Samrådet9293 og mange andre foreninger man aktivt kan involvere sig i.

For at det bliver ved med at være sjovt og foreningen har sin berettigelse, er det vigtigt at alle bakker op,som passiv medlem, som frivillig træner, som bestyrelsesmedlem eller med en hjælpende hånd når der skal fikses små praktiske ting eller afholdes et stort arrangement. deltager aktivt , eller ved at møde op og købe fx en pølse eller en kalender – og dermed tager medansvar for at vore byer og byernes foreningsliv fortsat blomstrer. Nogle har mod på bestyrelsesarbejdet og sidder der lige fra 1 år til over 40 år, fælles for dem begge er at de tager et aktivt valg, et valg om at være med til at gøre en forskel, en forskel for 9293.

Nu Coronaen så småt slipper sit tag, folk er mere påpasselige eller vaccinerede, åbner alle vore foreninger atter op for bestyrelsesmøder, medlemsmøder og generalforsamlinger, hér er det vigtigt at man som borger (og efter interesse) deltager, både for at vise sin opbakning til de ildsjæle som frivilligt yder en indsats, men forhåbentlig også fordi man får lyst til selv at bidrage med et par månedlige/årlige eller ugentlige frivillige timer.

Så støt DIT lokalsamfund og mød op med god feedback, gode idéer og måske også nye kræfter til diverse foreninger. Vi – 9293 – har brug for DIG!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *