Trafikken i Kongerslev har “været under lup”.

“Vi fra SMaRT projektet (Aalborg Kommune) har været på besøg i jeres dejlige by!” Fortæller Heidi Lyhne Jensen fra projektet, og fortsætter “her tog vi rundt og kiggede på forskellige knudepunkter i trafikken. Især skole- og børnehaveområdet fangede vores opmærksomhed, hvor mange børn bliver kørt til og fra skolen af forældre.

(Bemærk de tomme cykelskure på billedet.) Vi kunne se, at der er en del uhensigtsmæssige forhold, som måske gør det utrygt for cyklister og gående.

Vi udsendte tidligere et spørgeskema til jer, som også viste, at der er meget bilkørsel i byen samt til og fra byen.

Vi er lige nu ved at samle en masse viden fra jer, som bor i byen, og glæder os til at finde gode grønne løsninger sammen med jer! Hvad synes du, der skal være opmærksomhed på i Kongerslev og omegn, når det handler om trafik?”

EU-Projektet SMaRT – ”kom bedre og grønnere fra A til B”

2 tanker om “Trafikken i Kongerslev har “været under lup”.

  1. Johan Jensen siger:

    Det er ikke kun ved skolen at trafikken er et problem. Specielt den tunge trafik (lastvogne, traktorer mv.) er problemet, nogle kører også på fortovet, når de skal passere hinanden. I højsæsonen er døgntrafikken med tung trafik er over 100 køretøjer (kalkværk/Pinstrup) . Der køres generalt for stærkt, forståeligt at børn køres i skolen. Vejene gennem byen er general dårlige. Der trænger i høj grad til en trafiksanering.

    • Vibeke Noergaard Kiersgaard siger:

      Håber at du har givet din mening til kende i forbindelse med div tiltag fra Aalborg Kommune med fokus på trafik, både spørgeskemaet, samt de har været rundt i byen ved flere lejligheder og de afholdte i Tirsdags et online møde, i forbindelse med grøn trafik og de 100.000kr fra EU

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.