Mosens dyr ind i byen.

I Kongerslev arbejder en flok frivillige borgere sammen om en masse små projekter for at Udvikle og forskønne byen. De VIL deres by og håber at de igennem samarbejder på tværs, ung som gammel, kan skabe en dejlig by med plads til alle og for alle interesser.

Projektet startede i sin tid som et projekt ved Aalborg Kommune under kyndig vejledning fra Landdistrikts gruppen. Der blev afholdt en del borgermøder og en masse nye og spændende idéer og visioner for byen blev skabt. Stier, trappe til Heden, byggegrunde, hjemmeside, forskønnelse ved hallen, ny indgang til cafeteria, trafik og meget mere blev diskuteret.

Gruppen arbejder fortsat videre med masser af gå på mod og har altid lads til nye idéer og ekstra hænder. Nyeste “skud på stammen” er de flotte dyr i corten stål, som man nu kan nyde i Kongerslev Natur- & Aktivitetspark, midt i byen, ved Kongerslev Skole & børnehave.

En bison, to elge og en kronhjort, en trane og et vildsvin som roder i jorden er det blevet til, alle i naturlige størrelser og med Lille Vildmose Centret’s godkendelse identiske med dem ved Lille Vildmose og byer som Øster Hurup og Mou, alt sammen for at vise mosens betydning for os alle.

10 friske borgere mødtes Søndag d.6 Juni for at opstille dyrene og for at rydde græs om de mange (30) sommerfugle buske langs parken. På under 4 timer var de færdige og resultatet taler for sig selv.

Så tag familien med, medbring evt en lille madkurv, eller slå numsen i sædet på din MTB og nyd en tur rundt i parken for at opleve de “vilde” dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *