Månedens Mobilist: Erik!

Mød månedens mobilist: Erik Borregaard fra Kongerslev!

Erik på 73 år springer ofte på cyklen, når han skal nyde Kongerslev og omegns naturskønne områder. Med bopæl i Kongerslev hele sit liv er Erik godt kendt på disse kanter og har fundet en god rute på 21 km., som han cykler flere gange om ugen. ”Det er en fantastisk naturoplevelse”, siger Erik og fortsætter: ”Man kan se 8-10 rådyr på én gang og harer. Og også fasaner”.

Foruden cykling står fodbold højt på dagsordenen. Erik har været fodbolddommer i over 50 år, og da en knæskade gjorde, at han ikke kunne spille førsteholdsfodbold mere, fik dommergerningen førsteprioritet: ”Jeg dømmer stadig 2-3 kampe om ugen og endda i serie 4. Jeg har dømt ca. 3000 kampe igennem årene. Herudover spiller jeg også fodbold med jævnaldrende i både Gistrup og Klarup henholdsvis mandag og fredag hver uge året rundt” fortæller Erik. Så der er aktivitet og bevægelse i Eriks dagligdag, kan man vist roligt sige.

I øjeblikket er Kongerslev og omegn med i et EU-projekt, som handler om mobilitet, hvor Aalborg Kommune er tovholder. Her skal vi sammen finde ud af, hvordan vi får bedre og mere grøn mobilitet i byerne. Erik er et godt eksempel på en trofast cyklist, som motionerer for et godt helbred.

Tekst: Heidi Lyhne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *