“Mit sidste Skoleår” Emma afslutter 9.Kl. på Kongerslev Skole.

“Så er der snart en ny årgang, som er flyvefærdige efter folkeskolen. Derfor passer #MitSidsteSkoleår ind lige nu. De ældste elever skal snart forlade den trygge folkeskole og videre ud i verden.

Måske kan I huske Emma Holmstrup fra Kongerslev Skole, som i efteråret fortalte om drømme og tanker om, hvad hun skal efter 9. klasse, se her, og senere om hvordan det er at være ung i en Corona-tid.

Vi har mødt Emma endnu en gang for at høre, hvordan det går, og hvad der skal ske efter sommerferien. Hvad skal du efter sommerferien? “Jeg skal på efterskolen Sjørringvold, som ligger ved Thisted. Her skal jeg gå i 10. klasse. Det glæder jeg mig meget til, og jeg kommer også til at rejse en del med efterskolen, hvis vi må for Corona. Vi skal en tur til New York og besøge en venskabsklasse dér. Det glæder jeg enormt meget til. Jeg har aldrig været i USA. Jeg glæder mig til at få et boost og få nye indtryk.”

Hvad kommer du til at savne ved folkeskolen? “Jeg kommer helt klart til at savne den tryghed, som der er ved folkeskolen. Jeg kommer til at savne mine venner meget. Jeg springer jo ud i noget helt nyt med efterskolen, og der er ingen dér, jeg kender overhovedet. Jeg er jo lidt af et tryghedsmenneske og vil gerne have kendte mennesker omkring mig blandt andet mine venner og familie.”

Hvad tænker du over lige nu? “Jeg tænker meget over eksamen. Vi har jo eksamener lige nu. Heldigvis går vores standpunktskarakterer videre på vores eksamensbevis, så derfor bliver jeg egentlig rolig, når jeg tænker over det, men jeg skal nok nå at blive nervøs alligevel.Hvad har du lært af Corona?Jeg har lært, at jeg skal sætte pris på at besøge min familie. Blandt andet min farmor og farfar. Jeg tænker over, at det er vigtigt at besøge dem. Det tænkte jeg slet ikke på før Corona. Heldigvis er det muligt nu, når landet er åbnet mere op.” Herfra ønsker vi Emma et godt efterskoleophold.” (Tekst fra Aalborg Kommunes Skoler’s Facebook, se link øverst i tekst.)

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *