Grøn transport i Kongerslev?

Kan du nikke genkendende til dette billede?

77% i bil…. Og 18% på gåben… og 5% på cykel…. Sådan ser billedet ud, når det handler om hverdagstrafikken blandt beboerne i Kongerslev og omegn.

I øjeblikket er Kongerslev og omegn med i et projekt, som hedder ”SMaRT”. Det er et mobilitets-projekt, hvor det handler om at transportere sig selv mere grønt. Her svarede I i foråret på et spørgeskema, som viser, hvordan fordelingen af transportmidler er. Men det virker til, at billedet kan ændre sig. Hele 68% siger nemlig, at de gerne vil blive grønnere, når det handler om at komme fra A-B.

I SMaRT-projektet glæder vi os det næste års tid til at få alle jeres gode ideer omsat til virkelighed, hvor vi kan hjælpe hinanden med gode løsninger, så det bliver lettere at blive en mere bæredygtig mobilist. Så hold øje med SMaRT-projektet her i efteråret og kom med dine input. Du er også altid velkommen til at sende os en mail på smart@aalborg.dk.

Om SMaRT-projektet: I øjeblikket er Kongerslev og omegn med i et EU-projekt om bæredygtig mobilitet, som Aalborg Kommune er tovholder på. Projektet hedder SMaRT og har til formål sammen med jer, som bor i Kongerslev og omegn, at finde gode og mere bæredygtige måder at komme fra A til B på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *