KFUM bringer nærvær & kaffe til Kongerslev.

KFUM Aalborg har under corona og med støtte fra diverse fonde, startet en “Social drive out”, hér kører Inge og Linda og mange andre fra KFUM rundt i de mindre byer i Danmark, med kaffe på kanden og tid til en snak om verdenssituationen og hvad der ellers rører sig. Nu er turen så også kommet til Kongerslev.

I Kongerslev vil Inge og Linda stå i lokalerne lige overfor Lykkeshøj aktivitetscenter, indgang via glasparti (der vil være opsat bannere), første gang er Torsdag 9. September kl.10:30 til 12, derefter hver Torsdag i samme tidsrum.

Under Corona har vi alle, lidt store afsavn i form af manglende kontakt til andre, i den periode kan man jo også være flyttet til en ny by, være blevet alene eller så meget andet, som gør at ens netværk pludselig er mindre. Det kan være svært selv at tage første skridt i at knytte nye venskaber eller at ringe på hos naboen, men dérfor rykker KFUM nu ud i håb om at mange borgere i hele Danmark, og i vort tilfælde Kongerslev, vil møde op til hygge og snak over kaffen i 1 ½ times tid. Forhåbentlig vil nye venskaber og sammenhold spire hen over kaffen.

Alle som har brug for at se lidt nye, eller velkendte ansigter, har mulighed for at kigge forbi til snak om løst og fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *