Grafitti ved Junior- & Ungdomsklubben!

I Kongerslev prøver Junior- & Ungdomsklubben, under UngAalborg, på at skabe gode faciliteter og aktiviteter for klubbernes medlemmer, som jo er byens børn og unge, mellem 10- 18 år. Juniorklubben har åbent på alle skolens åbningsdage og Ungdomsklubben ved arrangementer samt 2 aftener ugentligt fra ca. Oktober til April.

Skateområdet er ved at være færdigt med de indtil nu planlagte forandringer, herunder grafitti på den gamle tennismur. “Kongo” som Kongerslev hedder blandt mange, skulle naturligvis være fokuspunktet, tilsat en kongekrone og et par elge. Farverne skulle tilpasses så det hele falder i ét med de smukke naturlige omgivelser.

Børn, unge og voksne, er alle glade for resultatet, der har markeret området og dets aktiviteter for børn/unge.

Et parkour område er også planlagt og der ér opstillet en del af banen, men meget mere er på vej efter accept fra en ansøgt Corona pulje og alle venter nu spændte på det færdige resultat. Desuden har Super Brugsen Kongerslev givet deres bord-bænke sæt til området, så man kan holde en tiltrængt pause indimellem. Dette opstilles også snarest.

Udenfor klubbernes åbningstid er alle byens børn og unge velkomne til at bruge området, under gældende regler: “Anlægget benyttes på eget ansvar. Vis hensyn til hinanden og tænk på naboerne. Anlægget er KUN bygget til løbehjul og skateboards – ikke som rutsjebane, spisested, til cykler o.s.v. Anden leg UDENFOR anlægget er velkommen. Husk lige at affald skal i skraldespanden. God fornøjelse.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *