Online møde om trafik og 100.000 til Kongerslev

“Hjælp os: Hvordan skal vi bruge 100.000 kr. i Kongerslev?” sådan starter en mail alle borgere i Kongerslev har modtaget i deres e-boks.

I brevet bliver de inviteret til at deltage i et online møde med personerne bag SMaRT-projektet, hvor EU og Aalborg kommune har fokus på bæredygtig mobilitet.

Tirsdag 14.September kl.19:30 til 20:30

Arbejdsgruppen bag projektet har arbejdet fokuseret på Kongerslev, med flere besøg i byen, interviews på gaden, samtaler med div. repræsentanter, spørgeskemaer o.s.v. nu er der mulighed for at man deltager i et stort online møde og deler ud af sine gode råd, erfaringer eller idéer for en mere grøn transport for området?

…Og hvad kunne det så være? Det kunne bl.a. være Samkørsel? En delebus/-bil man som by kan booke sig ind på? Det kunne være at skolebussen måske fik en sløjfe/rute på mellem Kongerslev og Lindenborg på bestemte tidspunkter? og så videre… alle idéer er velkomne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *