“Tango i Kongo” – forførisk dans i Kongerslev!

Kom og vær med, få gratis prøvetimer i argentinsk tango!!!

Bare mød op på Kongerslev Skole tirsdagene d. 28. september,  5. oktober og/eller  12. oktober kl. 19-20.30.Undervisningen er for nybegyndere – alle er velkomne! Hvis du mangler en dansepartner, så mød op alligevel – så finder vi én.

Lidt praktisk: Medbring lette sko, der sidder godt og med lædersåler. Maosko eller en solid uldsok er også fin. Bare ikke gummisåler.

De erfarne undervisere er Peter Nielsen og Nellie Cassandra Maagaard

Arrangør er Kongerslev Idrætsforening, som håber, at mange bliver vilde med dansen, så det kan fortsætte. Aalborg Kommune støtter igangsætningen. Har du i øvrigt spørgsmål, da ring til Tina Straarup, tlf. 4111 2411. Tekst Lone Schriver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *