Keramik kursus på Kongerslev Skole

Keramiker Kirsten Haaning slår dørene på Kongerslev Skole op til et par hyggelige dage med keramik. Temaet for kurset er de meget populære hængepotter, som kan udformes som alt fra klassiske potter til blomsterhoveder m.m. Arrangementet står AOF bag i samarbejde med Samrådet 9293, hvor en gruppe borgere blev spurgt om mulige emner til mere kultur i udkanten af kommunen også. Der er også Tango på programmet, ligesom bl.a. gå-grupper er opstået på baggrund af møderne.

Beskrivelse

På kurset arbejder vi med fremstilling af hængekrukker i forskellige former. Den første lørdag laver vi store hængekrukker med kvætseteknik, modellering og pladeteknik. Om søndagen er krukkerne læderhårde og vi arbejder med at give dem et gennemarbejdet og personligt udtryk gennem forskellige dekoreringsteknikker. Den sidste søndag glaserer vi hængekrukkerne, og efter en uges tid kan de færdige kunstværker afhentes.

Bemærk

Der må påregnes et materialegebyr.

Kursusdage

  • 25-09-2021 Lørdag kl.09:00 – 15:00
  • 26-09-2021 Søndag kl.09:00 – 15:00
  • 10-10-2021 Søndag kl.09:00 – 15:00

Tilmelding (klik på “tilmelding”)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *