LANDSBYPEDEL!

Komdrup, Nørre Kongerslev og Kongerslev har brug for DIN hjælp!

Under Samrådet9293 og Aalborg kommune er vi så heldige at have fået 3 landsbypedeller. Inge Kjeldsen for Komdrup, Heidi Nielsen for Nørre Kongerslev og Henrik Nybæk for Kongerslev.

Nu skal det ikke forstås på den måde at I får dem at se i bybilledet med kost i hånd, derimod kan alle kontakte dem hvis de ser fx. et væltet træ over en cykelsti, et stort hul i asfalten, et manglende skilt og så videre. De vil så tage over og få fat i de rette ved Aalborg Kommune, som kan udbedre skaderne eller manglerne. De er altså Aalborg Kommunes øjne i de små samfund.

KONTAKT:

Landsbypedelkomdrup@kongerslev9293.dk (Inge Kjeldsen)

Landsbypedelnorrekongerslev@kongerslev9293.dk (Heidi Nielsen)

Landsbypedelkongerslev@kongerslev9293.dk (Henrik Nybæk)

Foto venligst lånt fra tvnu.dk

2 tanker om “LANDSBYPEDEL!

 1. Laila Bjerre siger:

  Jeg oplever, at mange skilte er tilgroede af planer/ græs. Særligt i vejsvingene. Og efter lille vildmose, når man drejede til højre og videre ud af sø Mosevej – der er det decideret farligt ikke at kunne se afmærkning/ skilte. Savner hvide striber på vejbanen samt refleks pæle!

  • Vibeke Noergaard Kiersgaard siger:

   Hej, det må du meget gerne sende til Landsbypedellen for den by/område du bor i. Tak. Så går mailen direkte til rette vedkommende. Hvis det er for områder udenfor de tre byer, vil jeg dog anbefale at du også tager direkte kontakt til kommunen.
   Vh Vibeke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.