Børnefesten 2021

Så blev det endelig muligt at afholde Kongerslev IF børnefest igen, efter aflysningen sidste år grundet Corona.

Fredag den 29. oktober blev Kongerslev hallen pyntet op til fest så den kunne stå festklar til dørene åbnede. Kl. 18.30 strømmede det ind med glade, forventningsfulde og festklædte børn med deres forældre, alle var klar, til Kongerslev IF årlige børnefest.

I år var der 190 glade børn, der havde taget deres forældre med til fest.

Der var lignet op med 2 flotte hoppeborge, en rodeotyr og en kæmpe bordfodbold, som alle blev flittigt brugt.

I gymnastiksalen kunne der hygges i børnebaren som solgte massevis af slush-ice og der var også gang i de opfindsomme alkoholfrie drinks, disse blev nydt til god musik og en flot Disko belysning.

Kaffebaren bød på flotte og fantastiske kager, en stor tak til alle kagebagerne.

I kaffebaren kunne man også se de flotte gevinster, som var indkøbt til det amerikanske lotteri.

I år var der besøg af Klovnen Pedro, der underholdt med fantastisk trylleri, og bagefter fremtryllede han flotte ballondyr til alle de børn der ønskede en.

Der var konkurrence på rodeotyr; Hvem kunne sidde længst på den livlige rodeotyr. Den var inddelt i 3 aldersgrupper. Den bedste tid i gruppen 6 til 8 år havde Willas Svendsen 7 år, bedste tid i gruppen 9 til 11 år havde Tristan Reinholdt Jensen 10 år og med bedste tid i gruppen på 12 + havde Julie Nymark.

Årets græskarkonkurrence, bød på mange flot udskåret græskar. Der var præmier til henholdsvis det sjoveste, flotteste og mest uhyggelige. Vinderne af det flotteste græskar, blev Livia Strøm, vinderen af det sjoveste græskar, blev Sabic Even og det uhyggeligste blev vundet af Mads Pejs Andersen. Desuden en stort tak til Junior klubben, for et flot arbejde, med at udsmykke nogle gigantiske store græskar, som vi hvert år får, til udsmykning rundt i hallen og ved indgangen.

På børnenes indgangsbillet var der også en gevinst, et gavekort til en klubdragt, sponsoreret af Sportigan Hadsund, den heldige vinder var, Theo Løth Isaksson.

En tradition som ikke bliver glemt er, at alle børnene samles på trappen for at få taget et stort gruppebillede.

Det var så dejligt igen, at kunne se det liv og den glæde, børnene skabte i hallen, lige fra starten da dørene blev åbnede og til de lukkede igen ved 22-tiden.

Tak til alle børnene samt forældrene; og specielt til alle hjælperne ingen nævnt ingen glemt, men uden jer er der ingen KIF Børnefest. På gensyn igen i oktober 2022 (uge 43).

KIF Børnefest-udvalg/Gitte Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *