Nabogo har gaver med!

D. 2. juni kommer vi forbi jeres SuperBrugsen, hvor vi har lækre gavekurve med til dem der har haft 5 samkørsler indenfor den sidste måned eller blot har én samkørsel med 3 passagerer i deres bil!

Og så er der altså også en mulepose og lidt chokolade til jer, som har oprettet en brugerprofil på Nabogo (Gælder både dem, der har haft en samkørsel, og dem der ikke har).

HAR DU IKKE PRØVET NABOGO ENDNU? Så kan du stadig nå det! I appen kan du oprette en brugerprofil med kampagnekoden KONGERSLEV300 og indtaste din daglige rute og ´finde lift hos nogen eller tilbyde et lift til nogen som alligevel skal samme vej som dig. Opret en liftagent hvis du vil køre med og opret en fast tur hvis du kører – så kommer der en besked til dig, når nogen skal samme vej.

Hvis dine dage ser forskellige ud så kan du altid redigere din liftagent/faste ture. Hvis du ikke får det gjort, og der kommer en anmodning på en dag eller et tidspunkt, hvor du alligevel ikke kan have nogen med, er det helt ok af afslå. Du kan også vælge udelukkende at tilbyde lift fx om morgenen eller bestemte ugedage.

Der bor ikke nogen tæt på mig, så det er vist ikke relevant? You’d be surprised! Prøv at lægge dine faste ture op eller lav en liftagent. Nabogos app tilbyder rutebaseret samkørsel’, dvs. ikke fra A til B, men derimod muligheden for at tage folk op undervejs på den tur, man alligevel kører. Det kan godt være, der går nogle uger eller måneder, men der kommer sandsynligvis en, som skal samme vej.

Vi er sammen i gang med en mindre revolution af hverdagstransporten, og om nogle år – når samkørsel er lige så naturlig som cykel, bus og ture i egen bil – vil der være masser af aktivitet. ”

Tekst: Helene Christensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *