Ny hjemmeside til KIF, “gammel dame i nye klæder”!

Hen over sommeren 2022 glæder Kongerslev Idrætsforening sig til at byde alle “gamle” og kommende medlemmer velkommen på en ny og flot hjemmeside.

Fra Efteråret 2022 vil det fremover være hér igennem man tilmelder sig og betaler til fx. et spinning- eller gymnastikhold, sæsonens fodboldtræning og så videre.

Det vil også være hér man igennem fx fodbold@kongerslevif. dk kommer i kontakt med den rette afdeling. Men altså.. IKKE endnu!

Samtidig vil der være reklamer for arrangementer, mulighed for at melde sig som frivillig og som sponsor m.m. så det er en spændende platform der startes og bygges videre på, til fordel for Idrætslivet i Kongerslev.

Der ér blevet, og bliver i skrivende stund, arbejdet intenst på siden og som de fleste ved skal der fyldes en masse information på og det kræver frivillige og kyndige hænder. Hovedbestyrelsen glæder sig alle over denne opdatering og opgradering af kontakten til medlemmerne.

Uge 33 afholder foreningen møde for de forskellige afdelinger, så alle i afdelingerne/bestyrelserne kan blive opgraderet til conventus brugere og modtage emails m.m.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *