Kreativ keramik på Kongerslev Skole

Er du vild med keramik, både det smukke og måske også det mere rustikke som p.t. er så populært, måske du vil lave dine egne skilte til køkkenhaven, eller et fedt dørskilt, en hængekrukke eller en buste af din mormor…. På denne workshop, der er for alle – erfarne som nybegyndere, har du mulighed for at arbejde med ler og keramik, som du selv ønsker det. Der er fri fantasi og vi motiverer hinanden og giver hinanden ideer og feedback. Underviser vil også være behjælpelig med sparring og ideer, ligesom du vil få råd og vejledning undervejs om bearbejdning og forskellig teknikker. Der skal påregnes udgifter til ler.

24-09-2022 Lørdag kl. 10:00 – 15:00
25-09-2022 Søndag kl.10:00 – 15:00

Som opfølgning på weekenden vil vi sammen aftale en dato, hvor vi igen kan mødes til glasering m.m.

https://aof.dk/sogeresultater/?page=1&query=keramik%20kongerslev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *