Kreativ keramik på Kongerslev Skole

Er du vild med keramik, både det smukke og måske også det mere rustikke som p.t. er så populært, måske du vil lave dine egne skilte til køkkenhaven, eller et fedt dørskilt, en hængekrukke eller en buste af din mormor…. På denne workshop, der er for alle – erfarne som nybegyndere, har du mulighed for at arbejde med ler og keramik, som du selv ønsker det. Der er fri fantasi og vi motiverer hinanden og giver hinanden ideer og feedback. Underviser vil også være behjælpelig med sparring og ideer, ligesom du vil få råd og vejledning undervejs om bearbejdning og forskellig teknikker. Der skal påregnes udgifter til ler.

24-09-2022 Lørdag kl. 10:00 – 15:00
25-09-2022 Søndag kl.10:00 – 15:00

Som opfølgning på weekenden vil vi sammen aftale en dato, hvor vi igen kan mødes til glasering m.m.

https://aof.dk/sogeresultater/?page=1&query=keramik%20kongerslev

2 tanker om “Kreativ keramik på Kongerslev Skole

  1. Signe Pilgaard Bartholomæussen siger:

    Jeg har meldt mig til en af dagene, men kan ikke finde min bekræftigelse. Kan I hjælpe med hvilken dato jeg er på?

    • Vibeke Noergaard Kiersgaard siger:

      Hej, du har skrevet til hjemmesiden for Kongerslev, du skal kontakte AOF det er dem der står for kurset. Men kan oplyse, da jeg har været med til at aftale kurset og selv skal på det, at der jo er et 2-dages kursus, hvor den 3. dag til glasering aftales på kurset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.