Kongerslev Hills

Med deltagere fra Århus og Aabenraa kan man vist godt kalde Kongerslev Hills for et populært løb (sidste år deltog også en løber fra Frankrig, men “rygtet sagde” at han vist godt nok havde andre ærinder i området også). Løbet har kun eksisteret i få år, det er starte af to ivrige lokale løbere, Bo Dahl & Lars Cronwald og det har de sidste par år været en festlig start til Byfest i Kongerslev.

I år deltog knap 100 løbere og ikke bare ruten bragte sved på panden, men også det helt fantastiske vejr. Man skal ikke brokke sig over solskin og varme, hvilket heller ingen gjorde denne aften.. men det var tæt på, for der var varmt, der var meget varmt.. men det stoppede nu ikke løberne i at krydse endnu et halvmarathon af listen, man kunne også deltage med 7 og 14 km. istedet blev der blot oprettet endnu et depot på ruten med koldt vand.

Kongerslev Hills får bl.a. ros for de smukke omgivelser, bl.a. da ruten går om Seefeldtslund og igennem Kongerslev aktivitetspark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *