Sikker vej til skole

Børn & forældre har ønsket en sikker vej til skole i Kongerslev – cykelstier er der flere af i de forskellige bydele, men indtil nu har flere af børnene skulle krydse flere tæt trafikerede veje for at komme til skolen, medmindre de har cyklet på fortovet hvor også forældre med barnevogne og børnehavebørn transporterer sig.

Dette er nu blevet mindsket, så de fleste børn blot skal krydse Danmarksgade eller Kongensgade, da man nu også kan cykle “bag om” skolen. Der er blevet repareret sti op langs idrætscentret, etableret ny sti langs boldbanerne og bag om skolen, som tilmed er koblet til trappen ned mod Juniorklub og Idrætscenter. Langs stien bliver der plantet “vild med vilje” smukke blomster til glæde for insekter og de som benytter stien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *