Kongerslev Auto cup 2022

Søndag 14.August løb Kongerslev Auto Cup 2022 af stablen og det var en bragende succes. Vejrguden viste sig fra sin gode side og med 108 kampe afviklet på 6 timer, var der rig mulighed for at se en kommende Messi eller Laudrup i aktion.

Hele fodboldanlægget summede af liv og det glæder ungdomstrænerne Thorben Reinholdt Jensen og Simon Mou Skogberg. “Det var været en fantastisk dag med masser af fodbold og glade børn, fortæller Thorben, og fortsætter: “Kongerslev Auto Cup 2022 er et godt eksempel på, hvad vi som lille fodboldklub er i stand til at løfte gennem samarbejde og opbakning fra frivillige dommere, hjælpere og vores sponsor Kongerslev Auto”.

I løbet af efteråret begynder planlægningen af næste års turnering, der også kommer til at blive en del af Kongerslev Byfesten 2023.

Tekst: KIF fodbold afd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *