Elgen er kommet hélt ind i Kongerslev

I lidt over en uge var der ualmindeligt meget trafik i krydset i centrum af Kongerslev, der blev bl.a. kørt i cirkler eller måske 8-taller, så man kom igennem krydset flere gange i bilen, skoleklasser var på tur, samt der blev luftet mange (!) hunde på Kongensgade og Danmarksgade – hvilket var fuldt forståeligt!

Den engelske kunstner Curtis Hylton var nemlig i fuld gang med at dekorere gavlen på den tidligere Nordea bygning – nu Nordjyllands batteriservice. For hvert spray med dåsen kom en elg, blomster, fugle, sommerfugle og en gås, på næsten magisk vis, frem på væggene, dette til stor beundring blandt de mange tilskuere dagene, aftenerne og ugen igennem.

I Kongerslev blev der talt om hvor utrolig dygtig en kunstner Curtis var og tilmed helt uden at tegne skitser på væggene først, han blev grundigt studeret og blev ivrigt rost af de forbipasserende.

Nu er værket færdigt og ejer af bygningen, Caspar Lund, samt arbejdsgruppen i Udvikling i din by, Kongerslev er alle dybt taknemmelige for den imponerende opbakning, også økonomisk fra både private, erhverv og fonde.

De håber alle at værket får lov at bestå i mange år, til glæde for lokale og gæster i byen.

http://www.curtis-hylton.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *