30 års gavespil med Kongerslev IF

Håndboldafdelingens gavespil har været afholdt i de sidste godt 30 år, fortæller Karin Rasmussen på vegne af den aktive håndbold afdeling i Kongerslev Idrætsforening. Der deltager gerne omkring 200 – 250 aktive gæster, til stor glæde for både spillere, afdelingen og økonomien. Det hele afvikles af omkring 30 ihærdige frivillige. Sponsoraterne er både store og små og kommer fra Kongerslev og omegn, hvilket der er stor taknemmelighed for.

Ønsker du at sikre dig deltagere til din forenings/erhvervs næste arrangement, så kan du holde øje med kalenderen, for at undgå sammenfald med arrangementer i 9293 – HUSK samtidig at sende informationen ind til info@kongerslev9293.dk (IKKE på Facebook gruppen med samme navn) så dit arrangement kan komme i kalenderen. Kalenderen er for almen interesse og overblik for de tre byers arrangementer, vi skal gerne støtte hinanden og ikke konkurrere imod hinanden.

Det er dog ikke altid man kan undgå det, som fx denne aften d.29/09 hvor der både er Banko og Vinaften med Super Brugsen, begge arrangementer i Kongerslev Idrætscenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *