Borgermøde om Udvikling af Kongerslev

Kongerslev arbejder ihærdigt for at udvikle og forskønne byen! Der er igennem de sidste par år skabt nye trygge og smukke stier i byen (fra Idrætscenter til byen, sommerfuglestien, stien til Heden) “badebro” i Mølledammen til brug for nysgerrighed & undervisning, Mosens dyr i Aktivitetsparken (og snart ved Mølledammen også), det smukkeste gavlmaleri i Nordjylland (hvis vi selv skal sige det), Tørv vognen foran plejehjemmet, samt der er flere projekter på vej, store som små.

Men.. også af mere praktiske aktiviteter er der hjemmesiden Kongerslev9293.dk og ikke mindst en aktiv arbejdsgruppe fra de forsk. foreninger, som i samarbejde med PR bureauet Publicity arbejder for en profilering af Kongerslev i håb om at tiltrække nye og flere borgere og for at få sat fokus på et behov for flere byggegrunde til byen, af selvsamme årsag og håb. Dérfor inviteres byen til endnu et spændende borgermøde, vel mødt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *