Spændende borgermøde med modtagelse af fornem pris!

Samrådet 9293 afholdt 9.November 2022 et spændende borgermøde – hér fortalte tilflyttere Anne R. Jende og Katrine F. Kokholm om hvorfor valget af ny bolig faldt på Kongerslev, dejligt med fokus på nogle af de kvaliteter ved byen, som mange indfødte tager for givet.

Kjeld Kærgaard fortalte om Kongerslev Fonden, rådmand Jan Nymark Rose Thaysen fortalte om status på div. projekter, ligesom Birthe Stevnhoved og Poul Erik Jensen begge fra Samrådet fortalte om Samrådets projekter, desuden var der en lille overraskelse.

En fornem pris.

Lad os starte med overraskelsen… Samrådet 9293 fik nemlig, ved formand Birthe Stevnhoved overrakt Aalborg Kommunes landdistriktspris 2022, en flot pris med tilhørende pengegave til brug i byen, samt en smukt buket blomster. To rosende og flotte taler blev holdt, hvor der blev beskrevet Samrådet 9293’s indsats i forhold til udvikling af byen, blandt andet- og især- samarbejdet omkring profileringen af Kongerslev. Et projekt som nu har resulteret i kurser for øvrige byer i profilering og markedsføring.

Der blev på aftenen fortalt om kommende projekter (bl.a. en frugtlund som etableres i år og forskønnelse af parkeringspladsen ved Idrætscentret i 2023, hvor der er blevet støttet med op til 300.000 kr, mere herom senere) , desuden om mulighederne for at ansøge nye projekter, om informationstavler, hundeskov, og fokus på især de manglende byggegrunde.

Ordet er frit.

Herefter var ordet frit og der blev talt om byforskønnelse, ønske om mere hjælp/opbakning fra kommunen når man henvender sig vedr. nedfaldne træer, skæve fortove o.lign. samt ønsker om at benytte Lykkeshøj til fx læge, fysioterapeut, sundhedsplejerske, mødregrupper m.m. En god aften, med god mad, god stemning, god snak og en masse gode idéer. Samrådet 9293 afholder generalforsamling til Marts, her vil der blive opdateret på flere af aftenens emner.

Vi beklager den dårlige billedkvalitet, der var fejl med blitzen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *