Frugtlund i Kongerslev.

I Kongerslev er der blevet plantet en frugtlund med æbler, kirsebær, pærer og blommer.

Frugtlunden er plantet langs stien som forbinder Kongerslev Idrætscenter med Jernbanegade/Danmarksgade. Træerne er placeret på hver side af stien og derudover er der plantet 6 træer ved den nye cykelsti “Konge etapen”/langs hallen, fra Parkeringspladsen mod indgangen til Motionscentret, samt der er ved at blive etableret en sti på tværs af området, hvor man i forvejen kan se at mange går.

Frugtlunden er en gave fra Aalborg Kommune, i samarbejde med Samrådet9293 og Kongerslev Hallen, som en del af et projekt med at skabe biodiversitet, grønne områder med frugt til glæde for naturen men også de borgere som kunne have lyst til at sanke frugt.

Man glæder sig til at se træerne vokse sig store og stærke, bringe glæde og frugt, samt måske også skåne beboerne på Lykkesminde for evt. støj i forbindelse med fester i området.

12 træer langs stien og 6 træer langs hallen/den nye cykelsti “Konge etapen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *