Lys over Kongerslev

Kongerslev erhvervsforenings julepynt er blevet opdateret i år og for dette vil erhvervsforeningen gerne sende en stor tak ud til de der har ydet et kæmpe stykke arbejde til glæde for hele byen og dens besøgende.

“Byens friske pensionister (10 mand) har knoklet r… ud af bukserne”, fortæller en glad Rasmus Svendsen på vegne af foreningen “.. dette for at skille mastepynten ad og sætter nye lys og gran på. Det skal de hædres for, for det har været et stort stykke arbejde. Kongerslev fonden har desuden bidraget med et stort beløb til nye lys og gran, samt den nye store belysning over ”krydset”.

..og selvfølgelig de erhvervsdrivende der via deres medlemskab også betaler, så erhvervsforeningen også kan finansiere lidt selv”, slutter Rasmus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *