200.000 kr fra Kongerslev til udsatte børnefamilier.

Årets overskud i 2022 i Kirkens Korshær bliver især brugt til at holde hånden under udsatte børnefamilier i Danmark, for hvem de stigende priser har gjort situationen desperat. Nogle familier har skulle vælge mellem at betale husleje, købe medicin eller få mad på bordet. Der er blevet delt både mad og gavekort ud, kunne en stolt Anne Mette Bak på vegne af Kirkens Korshær Kongerslev fortælle. Butikken har for nylig fået deres Årsdiplom og intet mindre end 200.00 kr. har de mange gode donationer af genbrugs varer, og de altid billige priser, genereret. Den gode stemning i butikken samt de altid glade frivillige er helt sikkert også en vigtig faktor i dette.

Kirkens korshær Kongerslev er meget taknemmelige over den lokale opbakning til butikken og dermed også til det videre arbejde.

Vi er 19 faste frivillige i butikken i Kongerslev, og vi kan altid bruge flere. Så har du lyst til at bruge en eftermiddag om ugen eller måske bare hver anden uge, så kom meget gerne ind og få en snak med os. Der kræves ingen forudsætninger, og opgaverne er meget varierede, så vi kan altid finde ud af noget, der passer til dig. Der skal sorteres, arrangeres og sættes frem, ekspederes og holdes rent, så der er nok at gøre. Jo flere vi er, jo sjovere og lettere er det, slutter Anne Mette Bak på vegne af butikken.

Privatfotos: Anne Mette Bak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *