Danmarks sødeste kassedame bor da i Kongerslev.

Hele 3 gange har Betina Flou Riise været nomineret som Danmarks sødeste kassedame og i Kongerslev er man da heller ikke i tvivl om at nomineringen er velfortjent!

Det betyder knap så meget for kunderne at Betina ikke er gået videre til finalen, for hos de handlende i Super Brugsen hár Betina allerede vundet – nemlig kundernes hjerter. Betina kender sine kunder og hun betjener alle med fokus på den gode kundeoplevelse og med både et stort smil, samt et glimt i øjet.

De mange hilsner på Facebook vidner om dette, som fx Liselotte skriver “Så velfortjent, du er altid klar med en sjov bemærkning. Man bliver så glad i låget når man bliver betjent af dig. Stort tillykke!” og som Vinni bl.a. skriver “Hun er så hjertevarm. glad for at hun lyser Kongerslev Superbrugsen op med hendes varme personlighed” og Helen skriver “Den altid søde og venlige kassedame, hun fortjener al den ros og anerkendelse hun kan få.” Dette er blot 3 af de langt over 100 beskeder der er klikket ind i løbet af formiddagen, efter offentliggørelsen af Betinas nominering. Tillykke Betina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *