“Hvad har vi gang i?” spørger Kongerslev Finans og giver selv svaret.

Foto: Torben Hansen Nordjyske

“Hvad vi har gang i? I dette tilfælde rydde lidt op og forhåbentligt øge trafiksikkerheden ved udkørsel fra Gartnervænget..”

fortæller Claus S. Nybæk, formand for Kongerslev Fonden i et opslag på Facebook gruppen “Udvikling i din by, Kongerslev” – et projekt der er blevet arbejdet ihærdigt med, især siden 2016 hvor Kongerslev med hjælp fra Aalborg Kommune’s landdistrikts gruppe for alvor gik igang med at visualisere fremtidens Kongerslev. Det har ført til mange spændende projekter og nu dette…


Claus fortsætter “..planen er er fjerne huset og rykke skelpælene ind, så Gartnervængets ‘udkørsel’ bliver bredere og udsigtsforholdene meget bedre. Grunden, giv os et tilbud og det kan blive din. Vi sørger for oprydning og vedligeholdelse indtil du overtager.”

Der er flere kommentarer m.m. til opslaget, primært glæde ved de trafikale forhold fra Gartnervænget til Kongensgade, som har været problematisk i flere år.

Både Nordjyske og seneste TV2 Nyhederne har vist interesse for projektet. FOTO fra vedhæftede artikel i Nordjyske, Fotograf: Torben Hansen, Nordjyske.

https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/slut-med-faldefaerdige-huse-landsby-tager-sagen-i-egen-haand/4633458

https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/slut-med-faldefaerdige-huse-landsby-tager-sagen-i-egen-haand/4633458

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *