Projekt “Parkeringsplads ved Kongerslev Idrætscenter”

Forskønnelsen af Parkeringspladsen ved Kongerslev Idrætscenter har været længe ønsket og er endelig godt på vej, der har hen over sommeren været gang i div. maskiner og flittige hænder og trods lettere forsinkelser er div. etaper af projektet, arbejdes der fortsat støt fremad mod et pænere område.

Thomas Lam, Parkforvalter ved Aalborg Kommune har opdateret Samrådet9293 omkring projektet med følgende kommentarer “Der plantes der uden for vækstsæsonen. Indtil videre har vi et mildt efterår, vi kan derfor tidligst plante til november. Der er indhentet tilbud på planterne. Når prisen på al beplantningen er kommet, kan det vurdere om der bliver penge til at udføre etape 3, så denne kan igangsættes inden der beplantes.”

Kongerslev Borgerforening har desuden fået solgt deres røde container, som i mange år har været en del af området, denne flyttes nu også snart.

2 tanker om “Projekt “Parkeringsplads ved Kongerslev Idrætscenter”

 1. Inge Midgaard siger:

  Flot projekt.
  Samtidig er der nogle borgere som tænker en Krolf bane ind i omgivelserne ved idrætscenteret.
  Det er kommet frem, nu der er op startet 60 + træning. En aktivitet folk er rigtig glade for.
  (Mona og Gert Christensen, Magnoliehaven 10 har ideer hertil)

  • Vibeke Noergaard Kiersgaard siger:

   Hej, det er Kongerslev Idrætsforeningen I med fordel kunne tage fat i der, dele af området er jo lejet af KIF, samt det er i deres lokaler I i forvejen har aktiviteter. KIF har jo mulighed for at søge en del fonde for at skabe gang i nye idrætsaktiviteter – Der skal jo blot vises hensyn til området hvor der afholdes majbøg, byfest m.m. men KIF har selv styr på hvilket område de har brugsretten over og hvilket område som hører under kommunen. Du er velkommen til at skrive på vor mail hér på siden hvis området er kommunalt, så kan vi måske hjælpe jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *