Hellig Kilde i Kongerslev… hvis du vil vide mere!

Søren Chr. Jensen, vor dygtige lokalhistoriker, har i Januar afholdt to spændende foredrag i Sognegården, med kaffe og kage fra Menighedsrådet, samt blomster og vin fra Samrådet9293.

Det ene foredrag var om de Gudshuse og kirker som Søren igennem nogle af sine mange spændende rejser har besøgt, til denne aften mødte 20 nysgerrige borgere frem til fællessang og smukke fotos, samt hyggelige og personlige beretninger.

Til foredraget om byens helligkilde mødte 34 borgere op til en aften med en masse information om Skt.Laurits helligkilden ved Præstegårdsheden. Vedhæftet er aftenens spændende foredrag i en power point præsentation, tak til Søren Chr. Jensen for at dele, nyd det.

Privat foto udlånt af U.J.

Vi kan tilføje at et nyt kors til helligkilden ér på vej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *