Dit grønne initiativ – Borgernes verdensmålsuge 2024

Når man landet over fejrer Borgernes Verdensmålsuge i uge 17, ønsker vi i Aalborg at synliggøre initiativer i hele kommunen. – Og det er jer, der ved hvad der foregår i jeres lokalområder.

I uge 17 – den 22. – 28. april 2024 sætter vi fokus på verdensmålene og lokale fællesskaber i hele kommunen.

Det betyder, at vi synliggør alle de bæredygtige indsatser, der foregår rundt omkring i kommunen under den samme paraply. Uanset om I holder en fællesspisning i Gistrup, samler affald i Nibe eller noget helt tredje. Dét gør vi for at blive set og hørt af flere, fordi vi kan mere sammen end hver for sig og for at vi kan finde sammen med andre, der også ønsker at arbejde med verdensmålene

Derfor har vi brug for lige netop dig. For hvad enten du arbejder med affaldssortering, social bæredygtighed, grønne erhvervsløsninger, sammenhængskraft i landsbyerne eller noget helt tredje, så kan det fælles UGE17-program være med til at skabe mere synlighed for dig og dit initiativ, din forening eller din organisation.

Læs mere på Del dit grønne initiativ til Uge 17 – Borgernes verdensmålsuge | Aalborg Bibliotekerne, hvor du også kan læse, hvordan man melder aktiviteter ind til det fælles program.

Venlig hilsen

De grønne agenter
De boligsociale helhedsplaner Øst i Centrum og SØ i Centrum
Bæredygtig bydel
Kvarterværkstedet
Aalborg Bibliotekerne
Aalborg Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *