3 Landsbypedeller i 9293 Kongerslev

Komdrup, Nørre Kongerslev og Kongerslev har brug for DIN hjælp!

Under Samrådet9293 og Aalborg kommune er vi så heldige at have intet mindre end 3 landsbypedeller. Inge for Komdrup, Sally for Nørre Kongerslev og Henrik for Kongerslev.

Nu skal det ikke forstås på den måde at I får dem at se i bybilledet med kost i hånd, derimod kan alle kontakte dem hvis de ser fx. et væltet træ over en cykelsti, et stort hul i asfalten, et manglende skilt og så videre. De vil så tage over og få fat i de rette igennem Aalborg Kommune, de har et mere direkte nummer end vi andre, som så udbedrer skaderne eller manglerne, når der er tid m.m. til dette. Pedellerne er altså Aalborg Kommunes øjne i de små samfund.

TAK til både tidligere og nuværende landsbydeller for deres indsats, selvom det nogle gange kan føles som noget af en kamp at komme igennem med snerydning og lign. ja så sætter de tre byer stor pris på jeres indsats.

KONTAKT:

Landsbypedelkomdrup@kongerslev9293.dk (Inge)

Landsbypedelnorrekongerslev@kongerslev9293.dk (Sally)

Landsbypedelkongerslev@kongerslev9293.dk (Henrik)

Fejl og mangler

Man er naturligvis også velkomne til at bruge app’en “Tip Aalborg”:

“Giv os et tip om fejl og mangler på veje, stier, fortove, parker og grønne områder, eller hvis du har problemer med duer, måger og anden skadevoldende vildt.”

Link til hjemmesiden HER

Download app til IOS

Download app til Android 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *