Opkøb af huse for udvikling og forskønnelse, ny uddeler, skal der være håndbold i byen – er DU enig i bestyrelsernes beslutninger?

Sådan Kongerslev. Vi er nu alle sammen blevet ejere af disse udtjente bygninger i downtown og mon ikke det kommer til at pynte på det generelle indtryk af midtbyen, når de bliver fjernet. Vi ses til generalforsamlingen den 26. marts.” Sådan lyder et opslag fra Kongerslev Finans, som jo er en del af Kongerslev Fonden. Der kommer mange likes og positive kommentarer omkring dette, især bygningerne som ses og hentydes til i dette opslag, har længe været “en torn i øjet” på bymidten, den ellers så smukke indkørsel til Kongerslev (incl. gavlmaleriet) fra Skibsted.

En af de omtalte bygninger i denne artikel.

Der er dog også et par sure smileys, samt et par negative kommentarer imellem opbakningerne, mest om brugen af pengene, frygten for at grundene ikke kan sælges. Det er alt sammen relevante spørgsmål og bekymringer, men med så meget andet som diskuteres på Facebook, kommer der sjældent noget konstruktivt ud det.

Frivillige hænder, engagerede borgere & medansvar.

Det er derfor vigtigt at vi alle husker på at alle de som sidder i frivillige bestyrelser, om det er idrætsforeninger, håndbold udvalg eller Kongerslev Fonden/Lavspænding, så gør de det frivilligt, bruger mange timer på arbejdet og er ved en generalforsamling/medlemsmøde, valgt ind af de fremmødte, fået generalforsamlingens fuldmagt til at arbejde videre på vegne af foreningen/byen med deres idéer.

Så er man utilfreds, er det til generalforsamlingen at man kan gøre opmærksom på sin holdning, dér man kan tilbyde sin arbejdskraft eller viden – på Facebook bliver det ofte kort og meget kontant, som måske hverken afsender eller modtager ønsker.

Det er svært at finde medlemmer til bestyrelser over hele landet, et stigende problem som der ofte gøres opmærksom på i diverse medier og facebook opslag, hvor kasserer og lign. efterlyses, alle har en mening, men få melder sig til at gøre deres gældende.

Højsæson for generalforsamlinger, mød op og tag snakken.

Så når vi ser en bestyrelse træffe en beslutning, tage et initiativ, vælte et hus, afholde en fest eller male en husvæg, så husk at de er valgt til at yde et stykke frivilligt arbejde, de gør hvad de mener er det bedste for foreningen/byen set ud fra deres perspektiv. De gør en forskel og er man uenig så tag en snak, spørg ind til deres begrundelser for beslutningerne, mød op til generalforsamlingen og vær med til at gøre en forskel for foreningen/byen.

Vel mødt, det er lige nu højsæson for disse og de vil alle så gerne se flere medlemmer/borgere/frivillige.

Et par eksempler på kommende generalforsamlinger i 9293.

En af de omtalte bygninger i denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *