VINDER af Junior bagedysten 2024: Natasha!

Kongerslev er på den anden ende disse dage, især den yngre generation, som alle har fulgt med i Juniorbagedysten 2024, hvor Natasha Nymand Philipsen fra første afsnit viste sit værd, den ene smukke og velsmagende kage efter den anden blev skabt i teltet.

Hver uge til morgensang på Kongerslev skole blev Natasha fra 8.A. rost og modtog klapsalver og opbakning fra store som små. Spændingen var næsten ikke til at holde ud. Men Natasha holdt på hemmeligheden til sidste afsnit og sidste minutter af programmet. En hemmelighed som hun i flere måneder har bevaret, lige siden optagelserne fandt sted.

Det må unægteligt have været svært, når man samtidig og velfortjent, også må have været ved at revne af stolthed.

Kager, kendisser og kram.

Ikke alene vandt Natasha mesterbagerforklædet tre gange, hun fik også lov til at bage til den kendte sangerinde Tessa, hun fik også lov til at bage med sit bageidol Liv Martine. De to kendte dommere Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo, samt vært Joakim Ingversen, kunne uge efter uge smage på kagerne og nyde de unge bageres værker, samt ikke mindst opleve samarbejdet mellem deltagerne.

Én ting var de flotte & velsmagende kager, samt spændingen i selve konkurrencen, men at følge de unges venskaber, samarbejder og omsorg for hinanden, var en mindst lige så stor oplevelse, også for publikum. Der blev givet gode råd, heppet, hjulpet og krammet, noget man sjældent ser blandt voksne i div. tv konkurrencer.

Der var virkelig plads til hjælp, opbakning og masser af grin – også hér var Natasha den store vinder. Det virker til at de unge deltagere ikke blot har fået en kæmpe oplevelse for livet og en masse erfaring, men vigtigst af alt venskaber også i de situationer hvor man kæmper om det samme, dét er beundringsværdigt ❤️ Tillykke!

Natasha har trods sin unge alder og forholdsvis korte tid, som et kendt ansigt, allerede flere tusinde følgere på sin Instagram side, hvor hun viser sit fantastiske bage- & kageunivers frem.

Privatfoto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *