Den selvejende Idrætshal i Kongerslev anmoder om støtte & afholder generalforsamling.

Formand for Kongerslev Idrætshal rækker hånden ud til borgere i 9293Kongerslev. Vi er i området så heldige at have et moderne og velholdt Idrætscenter, til glæde for brugere i alle aldre, men det driver ikke sig selv. Henning udtaler derfor:

Kære Venner – så er tiden kommet, hvor vi vil bede Jer om fortsat støtte og medlemskab af Den Selvejende Institution Kongerslev Idrætshal, drage nytte af de fordele det giver og samtidig sende et signal om, at vi står sammen i Kongerslev området. Beløbet for Jeres medlemskab er som sædvanlig ganske beskedent – nemlig kr. 50,-

Bank: 9102 4569878980 Mobilepay: 23808908 . Såfremt i/du vil betale kontant kontakt Preben på tlf. 23808908. Henning gør yderligere opmærksom på at man ved indbetaling naturligvis skal huske at notere navn og adr. så ens kontingent er korrekt registreret.

Kongerslev Idrætshal afholder desuden Generalforsamling d. 27. maj kl. 19.00

Generalforsamlingen afholdes i Idrætscenteret.

Der bydes på spisning kl.18:15, hvor seneste tilmelding er 24. maj kl. 12 på mail hallen@kongerslevhallen.dk eller telefon 51504281.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *