Navneskift, men Brugsen er stadig super!

I en tid med mange butikker både på landet og i byerne som lukker, er det vigtigt at man støtter lokalt, hvad skulle vi gøre uden vort lokale indkøbssted, det ville gøre byen fattigere på flere måder.

Så i en presset tid med omlægninger ved COOP og med tanker omkring at være Danmarks mindste Super Brugsen eller en af de største Brugsen’er… ja så har man valgt at lave om i Kongerslev, “..for nu skal der tjenes penge!” Brugsen er en selvstændig brugsforening med ca 25 ansatte og en aktiv bestyrelse. Kongerslev er ikke den eneste Super Brugsen som skifter navn, målet er ifølge Coop selv at have minimum 80 Brugsen-butikker inden årets udgang. Også Irma og Kvickly skal skifte navn. Energiselskabet OK har overtaget kontrollen med supermarkedsgiganten og givet kæden en kapitalindsprøjtning på 2 mia. kr.

Der satses for at bevare og det må vi som borgere og kunder bakke op omkring, det er da heller ikke svært, for med en nyindrettet og flot butik, fokus på en masse tilbud og frisk bagerbrød, samt en stor slagterafdeling, så kan man få alle ens dagligvarer og mere til i den lokale Brugsen.

Forandringerne fejres idag med besøg af Natasha, som er blevet ikke kun Kongerslev’s mesterbager men hele Danmarks. Desuden kommer kokken Claus Holm. Dagen er startet festligt ud med rundstykker og der vil være hygge og aktiviteter hele eftermiddagen også, vel mødt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *