Klar…parat…bag!

Kongerslev’s unge og dygtige kendis Natasha trænger nok snart til sommerferie, ikke blot fra skolen, men også fra berømmelsen, ihvertfald bare for en stund. Hun har stået klar til selfies, autografer, lanceret egne flødeboller for Aalborg Chokoladen i bl.a. Salling, været “gæstebager” i Brugsen Kongerslev ..OG nu også været yderst kompetent gæstedommer i “Den store Juniorklub bagedyst” i Kongerslev Juniorklub. Natasha er populær og man forstår det godt!

KLAR…PARAT…BAG…. Natasha – som jo er vinder af Juniorbagedysten 2024 satte gang i finalen på den store juniorklub bagedyst, hvor 6 hold á 3 børn skulle kæmpe om æren, om pokalen og om boblerne.

Natasha gik rundt og gav gode råd og spurgte ind til opskrifter m.m. hvilket gav lidt ekstra spænding og nervøsitet til konkurrencen. De 18 børn fra 4-6 kl. gjorde deres bedste og de gjorde det godt, dette ikke kun med at bage og pynte kagerne, men også med at hjælpe hinanden, rose hinanden og ikke mindst at gøre rent/rydde op i køkkenet. Prævis som man ser det i Den store bagedyst, ja lige på nær det med oprydningen, for dér kunne Natasha med et smil fortælle “at det havde de folk til, i et stort telt ved siden af bageteltet”.

TRÆD VÆK FRA JERES KAGER… 2 hektiske timer blev afsluttet med hygge (& lidt kvalme)! Øvrige børn fra klubben og et par medarbejdere hjalp dommeren, som dog havde det sidste ord. “Tillykke til Ida, Sophia & Malou fra 5 kl. ” slutter Kongerslev Juniorklub.

Vinderholdet sammen med Natasha.
De fine og velsmagende bidrag.
Vinderkagen, en lækker svampet banankage med “svævende” chokoladestykker, chokolade og smuk jordbær rose.
Et af de øvrige bidrag, inspireret af Natashas flødeboller. Chokoladekage med lækker sprød og frisk top af marengs & jordbær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *